Tips & rekommendationer

Min blogg om tips och rekommendationer

Mitt vackra uterum i Halmstad

- Posted in Hus & hem by

Smultronstället: Mitt Uterum i Halmstad

Det är något magiskt med att ha ett utrymme där man kan dra sig tillbaka, en oas mitt i vardagen. För mig blev detta utrymme verklighet när jag investerade i ett uterum från ett glasmästeri som verkar här i Halmstad utöver Hylte och Gislaved. Från den stunden förändrades vår vardag i villa med trädgård på ett sätt jag aldrig kunde föreställa mig.

När jag först beslutade mig för att skapa detta utrymme var det för ljusets skull. Vår villa saknade den typen av ljusinsläpp som ger energi och liv. Men det blev så mycket mer än så. Mitt uterum blev ett fristående rum där jag kunde dra mig tillbaka, läsa mina böcker och gosa med mina älskade katter.

Ett smultronställe utöver det vanliga - mitt vackra uterum i Halmstad.

Det är något särskilt med att kunna njuta av trädgården även på de mest blåsiga dagarna utan att känna kylan som vindarna för med sig. Det är som att förlänga sommaren eller förtidslåta våren komma. Med fönster åt tre väderstreck och ett tak som släpper in det naturliga ljuset på bästa sätt, känner jag mig närmare naturen än någonsin tidigare.

Men det är inte bara jag som njuter av detta utrymme. För mina barn och barnbarn har det blivit ett smultronställe, särskilt under våra söndagsmiddagar. Att kunna samlas här, mitt i grönskan och ljuset, har förhöjt våra bjudningar på ett sätt jag inte kunde föreställa mig. Det är som att skapa minnen på ett nytt sätt, under ett tak som binder oss samman och skapar en varm, välkomnande atmosfär.

En annan aspekt som har förhöjt upplevelsen är golvvärmen. Den gör att vi kan vistas här året runt, även under de kallaste dagarna. Det är en lyx som jag aldrig hade trott skulle göra sådan skillnad, men som nu är oumbärlig för vår trivsel.

Att investera i ett uterum har inte bara förbättrat vårt hem, det har förbättrat vårt liv. Det har gett oss ett utrymme där vi kan koppla av, umgås och skapa minnen tillsammans. För det är just det livet handlar om – att skapa och dela stunder av glädje och gemenskap. Och mitt uterum i Halmstad har blivit hjärtat där allt detta får blomstra.

Kram!

Mitt vackra uterum i Halmstad BA Glas och Markis